Post by mannodensuwat on Feb 17, 2022 8:15:17 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lumberwhack: Defend the Wild ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lumberwhack: Defend the Wild IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ купон ▞▞▞
▞▞▞ Lumberwhack: Defend the Wild 2022 version ▞▞▞
Вероятно ще бъде добра игра, но веднага след като стартирах, пише, че е налична нова версия и ме изпраща обратно в магазина за игра. Ако го пропуснете и започнете да го играете, той се забива, сочейки към горния десен ъгъл и нито докосването, нито докосването и задържането не прави нищо
Просто опитайте
Lumberwhack: Defend the Wild Akcija hrnd
Интересна игра, но по-късно става много трудна. Заседнал съм на ниво 25.
Имам нужда от нова версия на тази игра, че те ще бъдат 2 животни 1) Flyer Pelican 2) Horner Elephant специалното е, че Flyer Pelican може да лети и да удря с клюна си 2 пъти, а Horner Elephant е, че може да удря с рога си и понякога той взимаше 1 крик за дървен материал с помощта на багажника си и след това хвърляше насилствено ще съм ви много благодарен ако решите проблема ми
Много пристрастяваща игра, с уникална концепция
Харесвам тази игра, защото получавате готини животни
Страхотна игра, страхотно послание
добра игра
Хайде да го играем
Готина игра, но малко трудна
Страхотна релаксираща разхлаждаща игра
Добра игра, но без ядки
Толкова е трудно да получите елитните умения, които трябва да спестите много
Страхотна игра, защитаваща дивата природа, отключваща животни, докато вървим!
Lumberwhack: Defend the Wild Laga rcna
Изтегли
изостанал
Толкова изостава в себе си и ми замръзна толкова много.
Много добра и хубава игра
АКТУАЛИЗИРАНО. Харесвам играта, но се опитвате да актуализирате играта на всеки месец, 3 месеца или на всеки няколко седмици. Моля, добавете мечка, различен вид елен, който лекува повече. Само да ви кажа, че някои нива са трудни и да оцелеете за 20 минути е твърде трудно. Моля, намалете го до 15 минути. Направете жълъдите 2x или 3x по-лесни, ако не сте го направили.
Това е добра игра
Lumberwhack: Defend the Wild Action azbt
Тези игри са хубави
Бих му дал пет, но имаме нужда от повече животни, може би мечка
Някак страхотна игра, но някакво ниво е невъзможно да се спечели, но все пак е страхотна игра Можете ли да добавите следното? Alies Elephant Eagle Hippopotamus Racoon Кравата и пилето правят допълнителна храна Враг Булдозер Хеликоптер Тъп камион (пълен с дървосекачи) Камион, който пръска отрова, надявам се, момчета, добавите още от тези, благодаря ви и Godbless
Много добра игра обичам тази игра
обичам го
Plss добави още животни 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏plssssssss
Оставете ме да играя не направих нищо, просто каза доклад или добре, знаете какво съм ядосан за хората, които направиха тази игра, бих искал да я поправите, защото се опитах да играя от шестгодишна възраст, сега съм на 16 и това не ми позволява да играя. Опитвам това от дълго време, така че за създателите на тази игра или създателя на тази игра акаунт в Amazon не се опитвам да звучи значи, че съм влошен, разстроен съм, аз съм луда сцена YouTube се отказва и индийците трябва да поправят това преди 7 юни и затова дадох собствена звезда
G jap Имам вашия гласов текст и можете да го получите по телефона и да ми изпратите имейл на номера, за да имате възможност да
Бъдете готови да ТРЯБВА ДА похарчите истински пари, за да играете.. Невъзможно е да спечелите след първите 20 нива, без да купувате жълъди, за да отключите специални оферти
Това е най-любимото ми приложение
Добре, можете ли да добавите събития? И като тайни кодове?
Добра игра, но е много трудна за победа
Lumberwhack: Defend the Wild Action vpy
Това винаги, когато убиеш шефа Другите вражески единици са като отстъпление!!!!
Наистина е забавно, но малко досадно
Деашеа
добър само
Това е добра игра, но наистина е трудно да получите жълъди, което наистина ви трябва, за да получите по-добри умения. Получавате само малка част от жълъди в сравнение с листа, което намирам за странно, тъй като всичко струва жълъди. Играта е безплатна, но е заплащане за победа. Също така използването на лъва е безполезно, тъй като той се проваля през повечето време и просто остава при домашното дърво.
хубаво
Panda Panda Run: Panda Runner Game অ্যাকশন xia
Страхотна игра, малко трудна, но забавна ИЗТЕГЛЯНЕ!!!!!!!!!!!
::РЕДАКТИРАНЕ:: ДЕИНСТАЛИРАН. Вече не можеше да напредва. Първоначално дадох на тази игра добър преглед. Сега, когато се занимавам с няколко дни... Докато напредвате в по-високи нива, е почти невъзможно да завършите, без да използвате истински пари. Разбирам, че разработчиците трябва да ядат и да си изкарват прехраната. Като се има предвид това, определени нива са смешни. Винаги приветствам предизвикателството, стига то да е ЗАБАВНО. Има моменти, в които исках да разбия раздела си на милион парчета с чук, съчетано с факта, че трябваше да похарча истински пари, донякъде загубиха своя „ФАКТОР НА ЗАБАВЛЕНИЕ“.
добре
Обичам тази игра! Няма добавки и е невероятно!
тази игра е добра и интересна за игра, но искам повече животни като вълк, мечка, полярна мечка, жираф и т.н.
Кийгън
Замръзва веднага щом играта започне.
още нива идват скоро? няма ли нива след 215 етап
Аз съм много добра игра 🎮 би било хубаво да дадеш жълъда за реклама ще ми помогне